Προιόντα

Γνωρίστε τα προϊόντα μας

Φέτα Π.Ο.Π.

...

Μπάτζος Π.Ο.Π. ...όπως παλιά

Ο μπάτζος είναι Ελληνικό σκληρό τυρί φτιαγμένο από παστεριωμένο πρόβειο και γίδινο γάλα. Είναι προϊόν με χαμηλή λιπαρότητα και η γεύση του ελαφρώς πικάντικη. Θεωρείται ένα από τα αρχαιότερα Ελληνικά τυριά καθώς η παρασκευή του ξεκίνησε παράλληλα με την παρασκευή της φέτας. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης του, συχνά αποτελεί συνοδευτικό μεζέ.

Αιγοπρόβειο - Λευκό τυρί άλμης

Παραδοσιακό ελληνικό τυρί φτιαγμένο από αιγοπρόβειο γάλα. Μπορεί να καταναλωθεί ως επιτραπέζιο, µέσα σε σαλάτες ή και µαγειρεµένο µαζί µε άλλα προϊόντα. Εχει λευκό χρώμα, πλούσιο άρωμα και γεύση. Διατηρείται μέσα στην άλμη. Παράγεται από 100% αιγοπρόβειο γάλα αρίστης ποιότητας.

Γίδινο - Λευκό τυρί άλμης

Φτιαγμένο μεγάλα παρμένο από κατσίκια εντόπια μαύρα ‘κόρμπα’ αποκλειστικά ελευθέρας βοσκής, εκτρεφόμενα σε υψόμετρο 300 μέτρων και πάνω στους πρόποδες του όρους πάικου. η αποκλειστική τροφή τους είναι ένας συνδυασμός από πουρνάρι και βότανα του βουνού και αυτό προσδίδει στο τυρί μας μία ιδιαίτερη γεύση.

Μυζήθρα - Τυρί τυρογάλακτος

Παραδοσιακό είδος τυριού το οποίο παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο τυρόγαλο . Ένα από τα πιο παλιά ελληνικά τυριά. Η φρέσκια μυζήθρα χρησιμοποιείται πολύ στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική ενώ η ξηρή μυζήθρα είναι ιδανική για τρίψιμο πάνω σε ζυμαρικά.

Ανθότυρο

....


Επικοινωνήστε μαζί μας

Τυροκομείο Πάικο - Σταπατώρης Αθανάσιος

Διεύθυνση: 2ο χιλιόμετρο Γιαννιτσών -Έδεσσας
Γιαννιτσά Πέλλας
Τηλέφωνο: +30 23820 83334

Για μας

Τυροκομείο Πάικο - Παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα γεύσεις και συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά και παραμένουν πάντοτε στην καρδιά μας.
Με παραδοσιακές συνταγές τουλάχιστον 80 ετών.
Με γεύση και άρωμα της Ελληνικής παράδοσης.

Τυροκομείο Πάικο

Powered By